Number of the records: 1  

Složení lipidů sladkovodních ryb a jejich význam v lidské výživě

  1. Author Kalač, Pavel, 1943- (Author)
    TitleSložení lipidů sladkovodních ryb a jejich význam v lidské výživě : vědecká monografie / Pavel Kalač, Jiří Špička
    Other author Špička, Jiří (Author)
    Other corp. Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta
    Issue1. vyd.
    Issue stat.V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2006
    Phys.des.57 s. : il. ; 21 cm
    ISBN80-7040-901-0 (brož.) : 55.00 Kč
    NoteAnglické resumé. Přehled latinských názvů sladkovodních ryb. 50 výt.. Nad názvem: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta
    Obsahuje bibliografie
    Subj. Headings sladkovodní ryby * fyziologie živočichů * lipidy * mastné kyseliny * výživa člověka
    Form, Genre studie
    Conspect577 - Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika
    UDC612.397 * 547.29+547.39 * 665.12 * 639.21 * 591.1 * 577.115 * 577.115.3 * 612.39 * 613.2 * (048.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 245573Půjčovna literaturydepozitář
    Složení lipidů sladkovodních ryb a jejich význam v lidské výživě

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.