Number of the records: 1
Technologie přípravy pokrmů 6
Author Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Author) Title Technologie přípravy pokrmů 6. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy / Hana Sedláčková Issue 1. vyd. Issue stat. Praha : Fortuna, 2012 Phys.des. 123 s., [16] s. obr. příl. : barev. il. ; 30 cm ISBN 978-80-7373-114-4 (brož.) : 159.00 Kč Note Obsahuje bibliografii Subj. Headings kuchařství * jídla Form, Genre učebnice středních škol Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 641.55 * 641/642 * (075.3) Country Czech Republic Language Czech Copy count 1, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 176902/VI Půjčovna literatury depozitář
Number of the records: 1