Number of the records: 1  

Technologie přípravy pokrmů 6

  1. Author Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Author)
    TitleTechnologie přípravy pokrmů 6. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy / Hana Sedláčková
    Issue1. vyd.
    Issue stat.Praha : Fortuna, 2012
    Phys.des.123 s., [16] s. obr. příl. : barev. il. ; 30 cm
    ISBN978-80-7373-114-4 (brož.) : 159.00 Kč
    NoteObsahuje bibliografii
    Subj. Headings kuchařství * jídla
    Form, Genre učebnice středních škol
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC641.55 * 641/642 * (075.3)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 176902/VIPůjčovna literaturydepozitář
    Technologie přípravy pokrmů 6

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.