Number of the records: 1
Výroba potravin rostlinného původu
Title Výroba potravin rostlinného původu : návody do cvičení I. / Iva Burešová ... [et al.] Other author Burešová, Iva, 1971- (Author) Other corp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta Issue Vyd. 1. Issue stat. Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2014 Phys.des. 98 s. : il. ; 30 cm ISBN 978-80-7454-331-9 174.00 Kč Note Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 50 výt. Obsahuje bibliografii Určeno studentům bakalářského studia a navazujícího magisterského studia ve studijním programu Chemie a technologie potravin Subj. Headings výroba potravin * potraviny rostlinného původu * obilniny * pekařství * potravinářská technologie Form, Genre učebnice vysokých škol * praktická cvičení Conspect 664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 663/664 * 664:631.57 * 633.1 * 664.6 * 663/664 * (075.8) * (076.5) Country Czech Republic Language Czech Copy count 1, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 331204/I Půjčovna literatury místní sklad
Number of the records: 1