Number of the records: 1
Cereální chemie a technologie II
Author Skřivan, Pavel (Author) Title Cereální chemie a technologie II : sekundární zpracování obilovin - pekárenská technologie / Pavel Skřivan a kolektiv Portion of title Sekundární zpracování obilovin - pekárenská technologie Other corp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (Publisher) Issue Vydání: první Issue stat. Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2022 Phys.des. 173 stran : ilustrace (některé barevné) ; 30 cm ISBN 978-80-7592-135-2 Kč 320.00 Note Obsahuje bibliografii Subj. Headings obilniny * potravinářská technologie * potravinářská chemie * pekařství Form, Genre učebnice vysokých škol Conspect 664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 633.1 * 663/664 * 663/664:54 * 664.6 * (075.8) Country Czech Republic Language Czech Copy count 1, currently available 0 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 407698 Půjčovna literatury volný výběr 66_Průmysl,řemesla vypůjčený (until 15.11.2024)
Number of the records: 1