Number of the records: 1  

Cereální chemie a technologie II

  1. Author Skřivan, Pavel (Author)
    TitleCereální chemie a technologie II : sekundární zpracování obilovin - pekárenská technologie / Pavel Skřivan a kolektiv
    Portion of titleSekundární zpracování obilovin - pekárenská technologie
    Other corp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (Publisher)
    IssueVydání: první
    Issue stat.Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2022
    Phys.des.173 stran : ilustrace (některé barevné) ; 30 cm
    ISBN978-80-7592-135-2 Kč 320.00
    NoteObsahuje bibliografii
    Subj. Headings obilniny * potravinářská technologie * potravinářská chemie * pekařství
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC633.1 * 663/664 * 663/664:54 * 664.6 * (075.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 0
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 407698Půjčovna literaturyvolný výběr 66_Průmysl,řemeslavypůjčený (until 15.11.2024)
    Cereální chemie a technologie II

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.