Number of the records: 1  

Bakterie, jich význam v zdravotnictví, potravinářství a v polním hospodářství

  1. Author Pastejřík, Jan, 1869-1968 (Author)
    TitleBakterie, jich význam v zdravotnictví, potravinářství a v polním hospodářství / napsal Jan Pastejřík
    Other author Pastejřík, Jan, 1869-1968 (Author of introduction)
    Pastejřík, Jan, 1869-1968 (Other)
    Issue stat.V Praze : Ústředni nakladatelství, knihkupectví a papírnictví učitelstva českoslovanského, 1917
    Phys.des.142 s. : čb. il. ; 16 cm
    ISBNKč 100.00
    EditionPrůvodce vědou a uměním : příruční knihovna vzdělávací ; sv. 10
    NoteVydal Josef Rašín. 4 fotografie, 38 mikrofotografií, 10 kreseb. Poznámky pod čarou. Předmluva: Jan Pastejřík. Vyobrazení: převážně autor. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii s. 7-8
    AudienceUrčeno školám, dorůstajícím kupcům, hospodářům a hospodyňkám, i těm, kteří se zajímají o veřejné zdravotnictví
    Subj. Headings7 mikrobiologei * bakterie
    Keywordsbiologie * mikrobiologie * bakteriologie * bakterie * typy bakterií * význam bakterií * zdravotnictví * nemoci * zemědělství * choroby rostlin * potravinářství * výklady
    Form, Genre7 výklady (forma)
    Conspect579 - Mikrobiologie
    UDC579.81/.87 * 579+578 * 63 * 663/664 * 61
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Bakterie, jich význam v zdravotnictví, potravinářství a v polním hospodářství

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.