Number of the records: 1  

Výroba surového a bílého cukru

  1. Author Gebler, Jaroslav, 1948- (Author)
    TitleVýroba surového a bílého cukru : Určeno [též] žákům odb. škol potrav. 4. [část], Surovárenské cukroviny / Jaroslav Gebler
    Portion of titleSurovárenské cukroviny
    Issue1. vyd.
    Issue stat.Praha : SNTL, 1975 (Mír 5)
    Phys.des.167, [1] s. ; il. 8°
    EditionŘada potravinářské literatury
    Knižnice potravináře
    Series/headingŘada potravinářské literatury
    Knižnice potravináře
    Note2500 výt.. S obr., fot. a tb. v textu. Navazuje na předchozí svazky, které naps. Rudolf Bretschneider a Alois Dolinek. Obálka: Ignác Janík. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii
    Subj. Headings7 cukrovarnická technologie * 7 cukr * 7 výroba
    Subj. HeadingsCukr - výroba - příručky
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    UDC664.1.05(024)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Výroba surového a bílého cukru

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.