Number of the records: 1
Gastronomie českého středověku
Author Feyfrlíková Černá, Monika, 1989- (Author) Title Gastronomie českého středověku : co lidé jedli a pili, jak stolovali a hodovali / Monika Feyfrlíková Černá Issue První vydání Issue stat. Praha : Grada Publishing, 2024 Phys.des. 224 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm ISBN 978-80-271-3829-6 Kč 399.00 Note Obálkový podnázev: 111 dobových receptů. Terminologický slovník Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Subj. Headings dějiny gastronomie - Česko * jídlo - Česko * stravování - Česko * kuchařství - Česko * středověk - Česko * česká jídla Form, Genre monografie * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642(091) * 641/642 * 640 * 316.3"04/14" * 641.56(=162.3) * (437.3) * (048.8) * (083.12) Annotation Nové, zásadně přepracované a rozšířené vydání publikace o středověké gastronomii, díky níž získáte ucelenou představu, jak se stravovali naši předkové, jaká byla skladba jídla jednotlivých vrstev obyvatelstva i jak se jedlo o svátcích. A 111 receptů vám pomůže objevit chutě pozdního středověku. Country Czech Republic Language Czech Copy count 1, currently available 1, Access to Shelves 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 420465 Půjčovna literatury volný výběr 64_Byt,domácnost,kuchařství
Number of the records: 1