Number of the records: 1  

Technologie výroby potravin živočišného původu

  1. Author Hrabě, Jan, 1943- (Author)
    TitleTechnologie výroby potravin živočišného původu : bakalářský směr / Jan Hrabě, Pavel Březina, Pavel Valášek
    Other author Březina, Pavel, 1945- (Author)
    Valášek, Pavel, 1958- (Author)
    Other corp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2006
    Phys.des.180 s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-7318-405-2 (brož.) : 168.00 Kč
    EditionUčební texty vysokých škol
    Series/heading Učební texty vysokých škol (Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta)
    NoteNáklad 150 výtisků. Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
    Obsahuje bibliografii
    Subj. Headings potraviny živočišného původu * potravinářská technologie * hygiena potravin
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC613.28 * 663/664 * 614.31 * (075.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 243677Půjčovna literaturydepozitář
    Technologie výroby potravin živočišného původu

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.