Number of the records: 1
Technologie výroby potravin živočišného původu
Author Hrabě, Jan, 1943- (Author) Title Technologie výroby potravin živočišného původu : bakalářský směr / Jan Hrabě, Pavel Březina, Pavel Valášek Other author Březina, Pavel, 1945- (Author) Valášek, Pavel, 1958- (Author) Other corp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta Issue Vyd. 1. Issue stat. Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2006 Phys.des. 180 s. : il. ; 30 cm ISBN 80-7318-405-2 (brož.) : 168.00 Kč Edition Učební texty vysokých škol Series/heading Učební texty vysokých škol (Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta) Note Náklad 150 výtisků. Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická Obsahuje bibliografii Subj. Headings potraviny živočišného původu * potravinářská technologie * hygiena potravin Form, Genre učebnice vysokých škol Conspect 664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 613.28 * 663/664 * 614.31 * (075.8) Country Czech Republic Language Czech URL Digitalizovaný dokument Copy count 1, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 243677 Půjčovna literatury depozitář
Number of the records: 1