Number of the records: 1  

Technologie a technika výroby zmrazených potravin

  1. Author Hrubý, Jaroslav (Author)
    TitleTechnologie a technika výroby zmrazených potravin / Jaroslav Hrubý
    Issue1. vyd.
    Issue stat.Praha : SNTL, 1986 (TZ)
    Phys.des.358 s. : il. ; 21 cm
    ISBN34 Kčs
    Note2000 výt.. Vazba a obálka Vladislav Jacák. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii
    Subj. HeadingsZmrazování - technika a technologie - potraviny - příručky odborné
    Form, Genre příručky
    UDC621.565 * 664.8.037
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Technologie a technika výroby zmrazených potravin

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.