Number of the records: 1  

Metodický postup využití molekulárních metod pro posouzení fyziologického stavu topolu šedého (Populus xcanescens Aiton Sm.) v průběhu kryokonzervace

  1. Author Pokorná, Eva, 1983- (Author)
    TitleMetodický postup využití molekulárních metod pro posouzení fyziologického stavu topolu šedého (Populus xcanescens Aiton Sm.) v průběhu kryokonzervace : certifikovaná metodika / Eva Pokorná, Martina Komárková, Pavlína Máchová, Miloš Faltus
    Other author Komárková, Martina, 1989- (Author)
    Máchová, Pavlína, 1967- (Author)
    Faltus, Miloš, 1970- (Author)
    Issue stat.Strnady : Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i., 2023
    Phys.des.35 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-7417-255-7
    EditionCertifikované metodiky pro praxi
    Lesnický průvodce, ISSN 0862-7657 ; 2/2023
    Series/heading Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti. Metodiky
    Lesnický průvodce (Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti)
    NoteObsahuje bibliografii
    Language noteAnglická resumé
    Subj. Headings topol šedý * genetické zdroje * kryotechnika (biologie) * fyziologie rostlin * genetické metody
    Form, Genre certifikované metodiky
    Conspect581 - Obecná botanika
    UDC582.681.82 * 575.113:582 * 57.086.13 * 581.1 * 57.088.7 * (083.744)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 0, at library only 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 420664Půjčovna literaturydepozitářIn-Library Use Only
    Metodický postup využití molekulárních metod pro posouzení fyziologického stavu topolu šedého (Populus xcanescens Aiton Sm.) v průběhu kryokonzervace
    Metodický postup využití molekulárních metod pro posouzení fyziologického stavu topolu šedého (Populus xcanescens Aiton Sm.) v průběhu kryokonzervace

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.