Number of the records: 1  

Výroba a úprava potravin

  1. Author Kubásek, Alois (Author)
    TitleVýroba a úprava potravin. Část druhá, Technologie pekařství. Díl I. / Alois Kubásek, Josef Spousta
    Portion of titleTechnologie pekařství
    Other author Spousta, Josef, 1886-1969 (Author)
    Issue1. vyd.
    Issue stat.Praha : Nákladem Československé společnosti chemické, 1932
    Phys.des.338 s., [12] l. obr. příl. : il., grafy
    EditionChemická technologie ; sv. 4, seš. 3
    Series/headingChemická technologie ; 4
    NoteObsahuje rejstříky. Rozložená titulní strana. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Subj. Headings pekařství * potravinářská technologie * výroba potravin * chléb
    Form, Genre učebnice
    Conspect664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC664.6 * 663/664 * 664.661/.664 * (075)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Výroba a úprava potravin

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.