Number of the records: 1
Výroba a úprava potravin
Author Kubásek, Alois (Author) Title Výroba a úprava potravin. Část druhá, Technologie pekařství. Díl I. / Alois Kubásek, Josef Spousta Portion of title Technologie pekařství Other author Spousta, Josef, 1886-1969 (Author) Issue 1. vyd. Issue stat. Praha : Nákladem Československé společnosti chemické, 1932 Phys.des. 338 s., [12] l. obr. příl. : il., grafy Edition Chemická technologie ; sv. 4, seš. 3 Series/heading Chemická technologie ; 4 Note Obsahuje rejstříky. Rozložená titulní strana. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Subj. Headings pekařství * potravinářská technologie * výroba potravin * chléb Form, Genre učebnice Conspect 664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 664.6 * 663/664 * 664.661/.664 * (075) Country Czech Republic Language Czech URL Digitalizovaný dokument Owner Kladno SVK Doc. Kind Digitalizované dokumenty
Number of the records: 1