Number of the records: 1
Gastronomie a technologie přípravy pokrmů
Author Šindler, Michal (Author) Title Gastronomie a technologie přípravy pokrmů / Michal Šindler Other corp. Masarykova univerzita. Lékařská fakulta (Publisher) Issue První vydání Issue stat. Brno : Masarykova univerzita, 2015 Phys.des. 198 stran : ilustrace ; 30 cm ISBN 978-80-210-7878-9 Kč 339.00 Note Název z obálky. Nad názvem: Masarykova univerzita, Lékařská fakulta. 400 výtisků Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Subj. Headings gastronomie * kuchařství * kuchařské suroviny * příprava jídel * potravinářská mikrobiologie Form, Genre učebnice vysokých škol Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 641/642 * 641.1/.3 * 641.55 * 579.67 * (075.8) Country Czech Republic Language Czech Copy count 1, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 355481 Půjčovna literatury místní sklad
Number of the records: 1