Number of the records: 1  

Rok v české kuchyni

  1. Author Úlehlová-Tilschová, Marie, 1896-1978 (Author)
    TitleRok v české kuchyni / M. Úlehlová-Tilschová
    Issue2. vydání
    Issue stat.Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1959
    Phys.des.338 stran : ilustrace ; 25 cm
    ISBNKčs 25,50
    Note68000 výtisků, část nákladu brožována (Kčs 18,50). Obsahuje rejstřík. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Subj. Headings jídla * česká jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641.55 * 641.56(=162.3) * (083.12)
    AnnotationS novými doplňky a účelnějším uspořádáním vychází 2. vydání obsáhlé knihy, v níž autorka seznamuje (především venkovské hospodyně) se základními požadavky na hygienu potravin, uvádí mnoho předpisů na dobré a zdravé pokrmy, na konzervování masa, vajec, zeleniny atd. Připojena je stať dr. Augustina Wolfa o otázkách hygieny společného stravování.
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Rok v české kuchyni

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.