Number of the records: 1
Domácí konzervování ovoce a zeleniny
Author Hostašová, Božena (Author) Title Domácí konzervování ovoce a zeleniny / Božena Hostašová, Eduard Němec, Libuše Vlachová ; [předmluva Stanislav Hejda ; ilustrovala Alena Máchová ; fotografie Eva a Tomáš Dvořákovi] Other author Němec, Eduard (Author) Vlachová, Libuše (Author) Máchová, Alena (Illustrator) Dvořák, Tomáš, 1952- (Photographer) Dvořáková, Eva, 1954 prosinec 30.- (Photographer) Issue Vyd. 1. Issue stat. Praha : Avicenum, 1980 (Čes. Těšín : Tisk 3) Phys.des. 273 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. (převážně barev.) ; 8° ISBN Kčs 35,00 Note Il. tit. list. Obálka a vazba: Daniela Havlíčková. 40000 výt.. Rejstřík technologických postupů. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Subj. Headings konzervování ovoce * konzervování zeleniny * 7 fruit preservation * 7 vegetables preservation Form, Genre kuchařské recepty * příručky * 7 cookbooks Conspect 664 - Potravinářský průmysl UDC 664.85 * 664.83/.84 * (083.12) Annotation První část obsahuje popis konzervačních postupů (sterilace, chemická a biologická úprava, sušení, chlazení) a základních operací při zavařovaní ovoce a zeleniny v domácnosti. Další část přináší předpisy na výrobu domácích kompotů, džemů, marmelád, klevel, ovocných rosolů, povidel, protlaků, ovocných sýrů, past, moštů, sirupů apod. z jednotlivých druhů ovoce a návody na konzervovaní zeleniny a hub. Country Czech Republic Language Czech URL Digitalizovaný dokument Owner Kladno SVK Doc. Kind Digitalizované dokumenty
Number of the records: 1