Number of the records: 1  

Domácí konzervování ovoce a zeleniny

  1. Author Hostašová, Božena (Author)
    TitleDomácí konzervování ovoce a zeleniny / Božena Hostašová, Eduard Němec, Libuše Vlachová ; [předmluva Stanislav Hejda ; ilustrovala Alena Máchová ; fotografie Eva a Tomáš Dvořákovi]
    Other author Němec, Eduard (Author)
    Vlachová, Libuše (Author)
    Máchová, Alena (Illustrator)
    Dvořák, Tomáš, 1952- (Photographer)
    Dvořáková, Eva, 1954 prosinec 30.- (Photographer)
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.Praha : Avicenum, 1980 (Čes. Těšín : Tisk 3)
    Phys.des.273 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. (převážně barev.) ; 8°
    ISBNKčs 35,00
    NoteIl. tit. list. Obálka a vazba: Daniela Havlíčková. 40000 výt.. Rejstřík technologických postupů. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Subj. Headings konzervování ovoce * konzervování zeleniny * 7 fruit preservation * 7 vegetables preservation
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky * 7 cookbooks
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    UDC664.85 * 664.83/.84 * (083.12)
    AnnotationPrvní část obsahuje popis konzervačních postupů (sterilace, chemická a biologická úprava, sušení, chlazení) a základních operací při zavařovaní ovoce a zeleniny v domácnosti. Další část přináší předpisy na výrobu domácích kompotů, džemů, marmelád, klevel, ovocných rosolů, povidel, protlaků, ovocných sýrů, past, moštů, sirupů apod. z jednotlivých druhů ovoce a návody na konzervovaní zeleniny a hub.
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Domácí konzervování ovoce a zeleniny

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.