Number of the records: 1  

Gastronomie českého středověku

  1. Author Feyfrlíková Černá, Monika, 1989- (Author)
    TitleGastronomie českého středověku : co lidé jedli a pili, jak stolovali a hodovali / Monika Feyfrlíková Černá
    IssuePrvní vydání
    Issue stat.Praha : Grada Publishing, 2024
    Phys.des.224 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
    ISBN978-80-271-3829-6 Kč 399.00
    NoteObálkový podnázev: 111 dobových receptů. Terminologický slovník
    Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Subj. Headings dějiny gastronomie - Česko * jídlo - Česko * stravování - Česko * kuchařství - Česko * středověk - Česko * česká jídla
    Form, Genre monografie * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641/642(091) * 641/642 * 640 * 316.3"04/14" * 641.56(=162.3) * (437.3) * (048.8) * (083.12)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1, Access to Shelves 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 420465Půjčovna literaturyvolný výběr 64_Byt,domácnost,kuchařství
    Gastronomie českého středověku

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.