Search results

Records found: 4  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kl_us_auth p0047050 xodb^"
  1. Výběrová bibliografie dějin českého potravinářského průmyslu : retrospektivní bibliogr. potrav. literatury v čes. zemích do r. 1945. Díl 2., Skladování a zpracování neúdržných produktů. Kvasný průmysl / Zdeněk Kuttelvašer, Marie Čurdová .  Praha :  SNTL,  1986 .  241 s.   [1, currently available 1]
    book
  2. Výběrová bibliografie dějin českého potravinářského průmyslu : retrospektivní bibliogr. potrav. literatury v čes. zemích do r. 1945. Díl 1., Potravinářství všeobecně a obory zabývající se zpracováním sacharidických a olejnatých rurovin / Zdeněk Kuttelvašer, Marie Čurdová .  Praha :  SNTL,  1986 .  275 s.   [1, currently available 1]
    book
  3. Technológia konzervárstva pre 3. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskych / František Ilčík, Josef Vagunda, Marie Čurdová .  Bratislava :  Alfa,  1982 .  329 s.   [1, currently available 1]
    book
  4. Technologie konzervárenství pro 3. ročník střední průmyslové školy konzervárenské / František Ilčík, Josef Vagunda, Marie Čurdová .  Praha :  SNTL,  1980 .  214 s.   [1, currently available 1]
    book


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.