Search results

Records found: 20  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kl_us_auth p0002729 xodb^"
  1. Praha univerzitní / Josef a Lydia Petráňovi .  Praha :  Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum,  2018  215 stran   [1, currently available 1]
    Praha univerzitní
  2. Čestní doktoři Univerzity Karlovy : 1848-2015 / Josef Petráň, Lydia Petráňová .  Praha :  Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum,  2017  386 stran   [1, currently available 1]
    Čestní doktoři Univerzity Karlovy
  3. Filozofové dělají revoluci : Filozofická fakulta Univerzity Karlovy během komunistického experimentu (1948-1968-1989) / Josef Petráň ; ve spolupráci s Lydií Petráňovou .  Praha :  Univerzita Karlova v Praze, Nakladatelství Karolinum,  2015  1132 stran   [1, currently available 1]
    Filozofové dělají revoluci
  4. Dějiny českého venkova v příběhu Ouběnic / Josef Petráň ve spolupráci s Lydií Petráňovou .  Praha :  NLN, Nakladatelství Lidové noviny,  2011 .  990 s.   [1, currently available 1]
    Dějiny českého venkova v příběhu Ouběnic
  5. Popis svatebních obyčejů u známých národů ; Rituale nupturientium: Bremen 1715 / Friedrich Julius Rottmann ; připravila Lydia Petráňová .  Praha :  Etnologický ústav Akademie věd České republiky,  2009 .  200, 450, [22] s.   [1, currently available 1]
    Popis svatebních obyčejů u známých národů
  6. Domovní znamení staré Prahy / Lydia Petráňová ; [fotografoval Pavel Štecha, Martin Stecker] .  Praha :  Academia,  2008 .  341 s.   [2, currently available 0]
    Domovní znamení staré Prahy
  7. Průvodce všedním životem ve středověku / Lydia Petráňová .  Úvaly :  Albra,  2005 .  83 s.   [3, currently available 1, at library only 1]
    Průvodce všedním životem ve středověku
  8. The diffusion of food culture in Europe from the late eighteenth century to the present day : eighth Symposium of the International Commission for Research into European Food History (ICREFH) "The diffusion of food culture: cookery and food education in Europe since the eighteenth century", Prague, 30 September-5 October 2003 / edited by Derek J. Oddy and Lydia Petráňová .  Prague :  Academia,  2005 .  300 s.   [1, currently available 1]
    The diffusion of food culture in Europe from the late eighteenth century to the present day
  9. Obyčejové právo : sborník příspěvků z konference karpatologické komise pro lidové obyčeje MKKK konané v Martině - Vrútkách v roce 2001 / editoři Markéta Holubová, Lydia Petráňová, Ludmila Tarcalová .  Praha :  Etnologický ústav AV ČR,  2002 .  174 s.   [1, currently available 1]
    Obyčejové právo
  10. Rolník v evropské a tradiční kultuře / Josef a Lydia Petráňovi .  Praha :  Set Out,  2000 .  215 s.   [2, currently available 2]
    Rolník v evropské a tradiční kultuře

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.