Počet záznamů: 1  

potraviny

  1. Věcné témapotraviny
    Viz též balení potravin
    bioprodukty
    fyzikální vlastnosti potravin
    hygiena potravin
    jedlé plané rostliny
    kuchařské suroviny
    nutriční hodnota potravin
    obchod s potravinami
    potravinové alergeny
    potravinové zdroje
    potravinářská chemie
    potravinářská mikrobiologie
    potravinářské suroviny
    potravinářský průmysl
    prodejny potravin
    spotřeba potravin
    toxikologie potravin
    výroba potravin
    (Uzší termín) biopotraviny
    (Uzší termín) fermentované potraviny
    (Uzší termín) geneticky modifikované potraviny
    (Uzší termín) kontrola potravin
    (Uzší termín) konzervované potraviny
    (Uzší termín) kvalita potravin
    (Uzší termín) nutraceutika
    (Uzší termín) potraviny rostlinného původu
    (Uzší termín) potraviny živočišného původu
    (Uzší termín) těstoviny
    (Širší termín) poživatiny
    Konspekt612 - Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie
    613 - Hygiena. Lidské zdraví
    664 - Potravinářský průmysl
    Druh soub.Soubor věcných témat
    Odkazy (19) - Soubor věcných témat
    (20) - Digitalizované dokumenty
    (2) - Audiovizuální a elektronické zdroje
    (9) - Literatura pro děti a mládež
    (88) - Normy
    (188) - Odborná literatura, mapy
    (7) - PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    (2) - Zvukové knihy
    (30) - PERIODIKA - Svázaný ročník periodika
    (30) - ČLÁNKY
    Databáze národních autorit NK ČR
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.