Počet záznamů: 1  

Potraviny - Stanovení vitamínu C metodou HPLC

  1. NázevPotraviny - Stanovení vitamínu C metodou HPLC : ČSN EN 14130
    Nakl.údajePraha : Český normalizační institut, 2004
    Fyz.popis14 s.
    ISBN250.00 Kč
    EdiceČeská technická norma
    Edice/záhl. Česká technická norma
    PoznámkyTřídicí znak 56 0062
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla vitaminy * potraviny
    Forma, žánr normy
    MDT615.356 * 641/642 * 006.7/.8
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Normy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    NO 21494Půjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.