Počet záznamů: 1  

Hodnocení a zpracování ryb

  1. Autor Ingr, Ivo, 1936-2016 (Autor)
    NázevHodnocení a zpracování ryb / Ivo Ingr
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajeBrno : Vysoká škola zemědělská, 1994
    Fyz.popis106 s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-7157-115-6 (brož.) : 31.00 Kč
    Poznámky177 výt.
    Obsahuje bibliografii
    Určeno proUrčeno pro posl. Agronomické fakulty
    Předmět.hesla mořské ryby * sladkovodní ryby * jakost * rybí maso * zpracování masa
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    MDT637.56 * 639.22 * 639.21 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 212529Půjčovna literaturydepozitář
    Hodnocení a zpracování ryb
    Hodnocení a zpracování ryb

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.