Počet záznamů: 1  

Technika pro zpracování živočišných produktů II

  1. Autor Mareček, Jan, 1956- (Autor)
    NázevTechnika pro zpracování živočišných produktů II / Jan Mareček, Bořivoj Groda, Luboš Sychra
    Další autor Groda, Bořivoj, 1945- (Autor)
    Sychra, Luboš (Autor)
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeBrno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 1996
    Fyz.popis110 s. : il. ; 29 cm
    ISBN80-7157-205-5 (brož.) : 55.00 Kč
    Poznámky241 výt.
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla živočišné produkty * zpracování živočišných produktů
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    MDT637 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 213531/IIPůjčovna literaturydepozitář
    Technika pro zpracování živočišných produktů II
    Technika pro zpracování živočišných produktů II

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.