Počet záznamů: 1  

Bezpečnost pokrmů v gastronomii

  1. Autor Voldřich, Michal, 1962-2013 (Autor)
    NázevBezpečnost pokrmů v gastronomii : HACCP : správná výrobní a hygienická praxe, aktuální legislativa : příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravování / Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů
    Další autor Jechová, Marie, 1946- (Autor)
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajePraha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2004
    Fyz.popis183 s. : barev. il. ; 30 cm + vyjímatelné prázdné formuláře k obecné příručce systému kritických bodů
    ISBN80-903401-0-5 (brož.) : 210.00 Kč
    EdiceFood Service
    Edice/záhl. Food Service
    Předmět.hesla kontrola potravin - Česko * společné stravování - Česko * hygiena potravin - Česko
    Forma, žánr právní předpisy * příručky
    MDT614.31 * 351.773 * 640.4/.5 * (094.5) * (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 216377Půjčovna literaturydepozitář
    Bezpečnost pokrmů v gastronomii

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.