Počet záznamů: 1  

Potravinářská biochemie I

  1. Autor Hoza, Ignác, 1941- (Autor)
    NázevPotravinářská biochemie I. / Ignác Hoza, Daniela Kramářová
    Další autor Sumczynski, Daniela, 1976- (Autor)
    Další korp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2005
    Fyz.popis168 s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-7318-295-5 (brož.) : 126.00 Kč
    978-80-7318-295-3 (brož.) : 150.00 Kč
    EdiceUčební texty vysokých škol
    Edice/záhl. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Učební texty vysokých škol
    Poznámky250 výt.. Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. Dotisk r. 2007 (100 výt.)
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla potravinářská biochemie
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt577 - Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT663/664:577.1 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Počet ex.2, z toho volných 2
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 229578Půjčovna literaturydepozitář
    J 229578 aPůjčovna literaturydepozitář
    Potravinářská biochemie I

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.