Počet záznamů: 1  

The diffusion of food culture in Europe from the late eighteenth century to the present day

  1. NázevThe diffusion of food culture in Europe from the late eighteenth century to the present day : eighth Symposium of the International Commission for Research into European Food History (ICREFH) "The diffusion of food culture: cookery and food education in Europe since the eighteenth century", Prague, 30 September-5 October 2003 / edited by Derek J. Oddy and Lydia Petráňová
    Další autor Oddy, Derek J., 1931- (Editor)
    Petráňová, Lydia, 1941- (Editor)
    Vydání1st ed.
    Nakl.údajePrague : Academia, 2005
    Fyz.popis300 s. : il.
    ISBN80-200-1325-3 : 325.00 Kč
    PoznámkyObsahuje bibliografie a rejstřík
    Předmět.hesla stravování - dějiny - 18. stol.- * stravování - Evropa
    Forma, žánr monografie
    Konspekt64 - Domácí hospodářství
    MDT640.4 * (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.angličtina
    URLDigitalizovaný dokument
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 229773Půjčovna literaturydepozitář
    The diffusion of food culture in Europe from the late eighteenth century to the present day

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.