Počet záznamů: 1
The diffusion of food culture in Europe from the late eighteenth century to the present day
Název The diffusion of food culture in Europe from the late eighteenth century to the present day : eighth Symposium of the International Commission for Research into European Food History (ICREFH) "The diffusion of food culture: cookery and food education in Europe since the eighteenth century", Prague, 30 September-5 October 2003 / edited by Derek J. Oddy and Lydia Petráňová Další autor Oddy, Derek J., 1931- (Editor) Petráňová, Lydia, 1941- (Editor) Vydání 1st ed. Nakl.údaje Prague : Academia, 2005 Fyz.popis 300 s. : il. ISBN 80-200-1325-3 : 325.00 Kč Poznámky Obsahuje bibliografie a rejstřík Předmět.hesla stravování - dějiny - 18. stol.- * stravování - Evropa Forma, žánr monografie Konspekt 64 - Domácí hospodářství MDT 640.4 * (048.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. angličtina URL Digitalizovaný dokument Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 229773 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1