Počet záznamů: 1  

Jídlo a pití v pravěku a ve středověku

  1. Autor Beranová, Magdalena, 1930-2016 (Autor)
    NázevJídlo a pití v pravěku a ve středověku / Magdalena Beranová
    Další korp. Akademie věd České republiky
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajePraha : Academia, 2005
    Fyz.popis359 s., [16] s. barev. obr. příl. : il., mapy, faksim. ; 21 cm
    ISBN80-200-1340-7 (váz.) : 260.00 Kč
    PoznámkyV prelimináriích uvedeno: Akademie věd České republiky. Vybrané recepty z kuchařských knih 15.-17. století na s. 305-359
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla gastronomie - dějiny * výživa člověka - dějiny * starověk * středověk
    Forma, žánr studie
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641/642(091) * 613.2(091) * 94(3) * 94"04/14"
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 231980Půjčovna literaturydepozitář
    Jídlo a pití v pravěku a ve středověku

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.