Počet záznamů: 1  

Legislativa a řízení jakosti v potravinářství

  1. Autor Hrabě, Jan, 1943- (Autor)
    NázevLegislativa a řízení jakosti v potravinářství / Jan Hrabě, František Buňka, Otakar Rop
    Další autor Buňka, František, 1978- (Autor)
    Rop, Otakar, 1972-2013 (Autor)
    Další korp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2005
    Fyz.popis173 s. ; 29 cm
    ISBN80-7318-314-5 (brož.) : 143.00 Kč
    EdiceUčební texty vysokých škol
    Edice/záhl. Učební texty vysokých škol (Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta)
    Poznámky100 výt.. Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
    Obsahuje bibliografické odkazy
    Předmět.hesla potravinářství - Česko * kvalita potravin - právní aspekty * kontrola potravin - právní aspekty * management jakosti
    Forma, žánr učebnice vysokých škol * zákony * právní předpisy
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT663/664 * 663/664-021.465 * 614.31 * 34 * 005.6 * (437.3) * (075.8) * (094.5)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 234755Půjčovna literaturydepozitář
    Legislativa a řízení jakosti v potravinářství

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.