Počet záznamů: 1  

Technologie potravin II

  1. Autor Kadlec, Pavel, 1940- (Autor)
    NázevTechnologie potravin II / Pavel Kadlec a kolektiv
    Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajePraha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2002
    Fyz.popis236 s. : il. ; 29 cm
    ISBN80-7080-510-2 (brož.) : 297.00 Kč
    PoznámkyNad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla potravinářská technologie
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT663/664 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 234888Půjčovna literaturydepozitář
    Technologie potravin II

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.