Počet záznamů: 1
Technologie potravin II
Autor Kadlec, Pavel, 1940- (Autor) Název Technologie potravin II / Pavel Kadlec a kolektiv Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2002 Fyz.popis 236 s. : il. ; 29 cm ISBN 80-7080-510-2 (brož.) : 297.00 Kč Poznámky Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie Obsahuje bibliografii Předmět.hesla potravinářská technologie Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 663/664 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 234888 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1