Počet záznamů: 1  

Food & beverage management

  1. Autor Zimáková, Blanka, 1956- (Autor)
    NázevFood & beverage management / Blanka Zimáková
    Další korp. Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví
    VydáníVyd. 2.
    Nakl.údajePraha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2006
    Fyz.popis141 s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-86578-55-0 (brož.) : 160.00 Kč
    Poznámky500 výt.. Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, Katedra hotelnictví
    Obsahuje bibliografii
    Určeno proUrčeno pro bakalářské studium na VŠH v Praze 8
    Předmět.hesla společné stravování * stravovací zařízení * gastronomie * management
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt64 - Domácí hospodářství * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT640.4/.5 * 641/642 * 005 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 237205Půjčovna literaturydepozitář
    Food & beverage management
    Food & beverage management

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.