Počet záznamů: 1  

Enologie a odborná degustace

  1. Autor Fialková, Božena, 1959- (Autor)
    NázevEnologie a odborná degustace / Božena Fialková
    Další korp. Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví
    VydáníVyd. 2.
    Nakl.údajePraha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2005
    Fyz.popis134 s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-86578-53-4 (brož.) : 165.00 Kč
    PoznámkyTerminologický slovník. 500 výt.. Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, Katedra hotelnictví
    Obsahuje bibliografii
    Určeno proUrčeno pro bakalářské a magisterské studium na VŠH v Praze 8
    Předmět.hesla kvalita potravin * víno * kontrola potravin * degustace
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT663.2 * 614.31-026.784 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 237206Půjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.