Počet záznamů: 1  

Kuchařské umění od A do Z

  1. Autor Girard-Lagorce, Sylvie, 1948- (Autor)
    NázevKuchařské umění od A do Z : 1000 receptů a rad / pod vedením Sylvie Girard ; text Stéphane Lagorce ; fotografie Michel Barberousse ; [z francouzského originálu ... přeložily Irena Bucherová a Hana Zástěrová]
    Další autor Lagorce, Stéphane (Autor)
    Barberousse, Michel, 1923- (Fotograf)
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajeČestlice : Rebo, 2006
    Fyz.popis719 s. : barev. il. ; 23 cm
    ISBN80-7234-533-8 (váz.) : 599.00 Kč
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Předmět.hesla jídla - příprava
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.55 * (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.2, z toho volných 0, prezenčně 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 240030Půjčovna literaturydepozitářpouze prezenčně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.