Počet záznamů: 1  

Systém kritických bodů (HACCP) v obchodě

  1. Autor Voldřich, Michal, 1962-2013 (Autor)
    NázevSystém kritických bodů (HACCP) v obchodě : příručka pro pracovníky potravinářských prodejen / Michal Voldřich, Marie Jechová, Marcela Kaudelová
    Další autor Jechová, Marie, 1946- (Autor)
    Kaudelová, Marcela (Autor)
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajePraha : České a slovenské odborné nakladatelství : Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR, 2004
    Fyz.popis73 s. : barev. il. ; 30 cm + 1 brožura (11 l.)
    ISBN80-903401-2-1 (brož.) : 300.00 Kč
    EdiceModerní obchod
    Edice/záhl. Moderní obchod
    PoznámkyTerminologický slovník
    Předmět.hesla potraviny * prodej * hygiena potravin * kontrola potravin
    Forma, žánr příručky
    Konspekt614 - Veřejné zdraví a hygiena
    MDT641/642 * 658.8 * 663/664 * 338.439.65 * 614.31 * (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 240154Půjčovna literaturydepozitář
    Systém kritických bodů (HACCP) v obchodě

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.