Počet záznamů: 1  

Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny

  1. Autor Voldřich, Michal, 1962-2013 (Autor)
    NázevBezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny : postupy na zásadách HACCP : nové předpisy EU : praktická příručka pro pracovníky resturací a účelového stravování zejména malých a středních provozoven stravovacích služeb / Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů
    Název na hřbetuBezpečnost pokrmů v gastronomii
    Další autor Jechová, Marie, 1946- (Autor)
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajePraha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2006
    Fyz.popis101 s., [17] l. příl. : il. (převážně barev.), formuláře ; 30 cm
    ISBN80-903401-7-2 (brož.) 252.00 Kč
    EdiceFood Service ; 5
    Edice/záhl. Food Service ; 5
    PoznámkyTerminologický slovník
    Předmět.hesla hygiena potravin * kontrola potravin - Česko * harmonizace práva - země Evropské unie * mezinárodní normy a standardy
    Forma, žánr normy * příručky
    Konspekt614 - Veřejné zdraví a hygiena
    MDT614.31 * 351.773 * 340.137 * 006.32 * (437.3) * (4) * (083) * (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 240818Půjčovna literaturydepozitář
    Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.