Počet záznamů: 1  

Zpracování bioproduktů v podmínkách prvovýrobce

  1. Autor Kadlec, Jaroslav (Autor)
    NázevZpracování bioproduktů v podmínkách prvovýrobce : požadavky na bezpečnost výroby, platné předpisy / Jaroslav Kadlec, Vladimír Lačňák
    Další autor Lačňák, Vladimír, 1963- (Autor)
    Další korp. PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajeOlomouc : Bioinstitut, 2006
    Fyz.popis32 s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-87080-03-3 (brož.) : 55.00 Kč
    EdicePraktická příručka ; č. 2
    Edice/záhl. Praktická příručka (Bioinstitut)
    PoznámkyVydáno ve spolupráci s PRO-BIO Svazem ekologických zemědělců
    Předmět.hesla potravinové právo - Česko * biopotraviny * kvalita potravin - Česko * zpracování zemědělských produktů
    Forma, žánr informační publikace
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT346.4:338.439 * 346.7:338.439 * 663/664:631.147 * 663/664-021.465 * 631.56 * (437.3) * (036)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 245619Půjčovna literaturydepozitář
    Zpracování bioproduktů v podmínkách prvovýrobce

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.