Počet záznamů: 1  

Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Obecné principy hygieny potravin

  1. NázevPravidla správné hygienické a výrobní praxe - Obecné principy hygieny potravin : ČSN 56 9606
    Nakl.údajePraha : Český normalizační institut, 2007
    Fyz.popis27 s. : il.
    ISBN388.00 Kč
    EdiceČeská technická norma
    Edice/záhl. Česká technická norma
    Předmět.hesla potraviny * hygiena potravin
    Forma, žánr normy
    MDT641/642 * 614.31 * 006.7/.8
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Normy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    NO 26484Půjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.