Počet záznamů: 1  

Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Hluboce zmrazené potraviny - Základní požadavky

  1. NázevPravidla správné hygienické a výrobní praxe - Hluboce zmrazené potraviny - Základní požadavky : ČSN 56 9605
    Nakl.údajePraha : Český normalizační institut, 2007
    Fyz.popis23 s. : il.
    ISBN388.00 Kč
    EdiceČeská technická norma
    Edice/záhl. Česká technická norma
    Předmět.hesla hygiena potravin * potraviny
    Forma, žánr normy
    MDT614.31 * 641/642 * 006.7/.8
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Normy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    NO 26483Půjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.