Počet záznamů: 1  

Složení lipidů sladkovodních ryb a jejich význam v lidské výživě

  1. Autor Kalač, Pavel, 1943- (Autor)
    NázevSložení lipidů sladkovodních ryb a jejich význam v lidské výživě : vědecká monografie / Pavel Kalač, Jiří Špička
    Další autor Špička, Jiří (Autor)
    Další korp. Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajeV Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2006
    Fyz.popis57 s. : il. ; 21 cm
    ISBN80-7040-901-0 (brož.) : 55.00 Kč
    PoznámkyAnglické resumé. Přehled latinských názvů sladkovodních ryb. 50 výt.. Nad názvem: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta
    Obsahuje bibliografie
    Předmět.hesla sladkovodní ryby * fyziologie živočichů * lipidy * mastné kyseliny * výživa člověka
    Forma, žánr studie
    Konspekt577 - Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika
    MDT612.397 * 547.29+547.39 * 665.12 * 639.21 * 591.1 * 577.115 * 577.115.3 * 612.39 * 613.2 * (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 245573Půjčovna literaturydepozitář
    Složení lipidů sladkovodních ryb a jejich význam v lidské výživě

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.