Počet záznamů: 1  

Senzorická analýza potravin II

  1. Autor Kříž, Oldřich, 1945- (Autor)
    NázevSenzorická analýza potravin II. : statistické metody / Oldřich Kříž, František Buňka, Jan Hrabě
    Další autor Buňka, František, 1978- (Autor)
    Hrabě, Jan, 1943- (Autor)
    Další korp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati, 2007
    Fyz.popis127 s. : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-7318-494-0 (brož.) : 118.00 Kč
    EdiceUčební texty vysokých škol
    Edice/záhl. Učební texty vysokých škol (Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta)
    PoznámkyAnglicko-český, česko-anglický slovník. Náklad 100 výtisků. Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla analýza potravin * senzorická analýza * statistické metody
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt543 - Analytická chemie * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT543.6:663/664 * 614.31 * 543.92 * 311.1/.2 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 249075Půjčovna literaturydepozitář
    Senzorická analýza potravin II

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.