Počet záznamů: 1  

Sommelier v současné české gastronomii

  1. Autor Burešová, Pavla (Autor)
    NázevSommelier v současné české gastronomii / Pavla Burešová
    Další korp. Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajePraha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007
    Fyz.popis89 s. : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-86578-72-9 (brož.) : 100.00 Kč
    PoznámkyTerminologický slovník. 150 výt.. Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, katedra hotelnictví
    Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Určeno proUrčeno pro bakalářské a magisterské studium na Vysoké škole hotelové v Praze 8
    Předmět.hesla gastronomie * víno * sommelierství
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt642 - Číšnictví. Servírování * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT641/642 * 663.2 * 642.63 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 254247Půjčovna literaturydepozitář
    Sommelier v současné české gastronomii

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.