Počet záznamů: 1  

Praktický postup pro zavedení a funkční provozování systémů HACCP

  1. Autor Havelková, Ivana (Autor)
    NázevPraktický postup pro zavedení a funkční provozování systémů HACCP / Ivana Havelková a spoluautoři [Zdeňka Mahdiová, Miloš Žáček]
    Variantní názevHACCP
    Další autor Mahdiová, Zdeňka (Autor)
    Žáček, Miloš (Autor)
    Nakl.údajePraha : HASAP Gastro Consulting, [2004]
    Fyz.popis[16] s. ; 30 cm + 3 CD
    ISBN80-86605-03-5 (brož.) : 350.00 Kč
    PoznámkyNázev z obálky
    Předmět.hesla hygiena potravin * kontrola potravin - Česko * společné stravování
    Forma, žánr právní předpisy * brožury
    Konspekt614 - Veřejné zdraví a hygiena
    MDT614.31 * 640.4/.5 * (437.3) * (094.5) * (041)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 262206Půjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.