Počet záznamů: 1  

Základy dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství

  1. Autor Horáková, Jana, 1978- (Autor)
    NázevZáklady dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství / Jana Horáková
    Další korp. Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav veterinární ekologie a ochrany životního prostředí
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeBrno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2007
    Fyz.popis119 s. ; 21 cm
    ISBN978-80-7305-014-6 (brož.) : 86.00 Kč
    Poznámky500 výt.. Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav veterinární ekologie a ochrany životního prostředí
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla dezinfekce * dezinsekce * deratizace * potravinářství
    Forma, žánr monografie
    Konspekt614 - Veřejné zdraví a hygiena
    MDT614.48 * 614.449 * 663/664 * (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 260290Půjčovna literaturydepozitář
    Základy dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.