Počet záznamů: 1  

Biosynthesis of food components

  1. Autor Velíšek, Jan, 1946- (Autor)
    NázevBiosynthesis of food components / Jan Velíšek, Karel Cejpek
    Další autor Cejpek, Karel, 1967- (Autor)
    Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin
    Vydání1st ed.
    Nakl.údajeTábor : OSSIS, 2008
    Fyz.popis497 s. : il. ; 24 cm
    ISBN978-80-86659-12-1 (brož.) : 1660.00 Kč
    PoznámkyPod názvem: Department of food chemistry analysis, Faculty of food and biochemical technology, Institut of chemical technology, Prague, CZ
    Obsahuje bibliografie a rejstřík
    Předmět.hesla biosyntéza (biochemie) * potraviny - složení
    Forma, žánr monografie
    Konspekt577 - Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika
    MDT641/642 * 577.12 * (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.angličtina
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 263275Půjčovna literaturydepozitář
    Biosynthesis of food components

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.