Počet záznamů: 1  

Food & beverage management

  1. Autor Zimáková, Blanka, 1956- (Autor)
    NázevFood & beverage management / Blanka Zimáková
    Variantní názevFood and beverage management
    Další korp. Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví
    VydáníVyd. 2. [i.e. vyd. 3.?]
    Nakl.údajePraha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007
    Fyz.popis146 s. : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-86578-74-3 (brož.) : 160.00 Kč
    PoznámkyČeský text. S největší pravděpodobností jde o 3. vyd. (2. vyd. v r. 2006). Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, katedra hotelnictví. 500 výt.
    Obsahuje bibliografii
    Určeno pro bakalářské studium na VŠH v Praze 8
    Předmět.hesla společné stravování * stravovací zařízení * management
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt64 - Domácí hospodářství * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT640.4/.5 * 005 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 270035Půjčovna literaturydepozitář
    Food & beverage management
    Food & beverage management

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.