Počet záznamů: 1  

Metodika přípravy bezvirových materiálů bramboru v novošlechtění a udržovacím šlechtění s využitím biotechnologických a virologických postupů

  1. Autor Horáčková, Vendulka, 1947- (Autor)
    NázevMetodika přípravy bezvirových materiálů bramboru v novošlechtění a udržovacím šlechtění s využitím biotechnologických a virologických postupů / Vendulka Horáčková, Petr Dědič
    Obálkový názevMetodika přípravy bezvirových materiálů bramboru
    Další autor Dědič, Petr (Autor)
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeHavlíčkův Brod : Výzkumný ústav bramborářský, 2009
    Fyz.popis28 s. ; 21 cm
    ISBN978-80-86940-22-9 (brož.) : 50.00 Kč
    EdicePraktické informace ; č. 27
    Edice/záhl. Praktické informace (Výzkumný ústav bramborářský)
    Poznámky50 výt.
    Obsahuje bibliografie
    Předmět.hesla brambory * šlechtění zemědělských plodin
    Forma, žánr metodické příručky
    Konspekt633 - Rostlinná výroba
    MDT635.21 * 633.491 * 631.52 * (072)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL Obsah
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 274279Půjčovna literaturydepozitář
    Metodika přípravy bezvirových materiálů bramboru v novošlechtění a udržovacím šlechtění s využitím biotechnologických a virologických postupů

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.