Počet záznamů: 1  

Základní principy výroby tavených sýrů

  1. Autor Buňka, František, 1978- (Autor)
    NázevZákladní principy výroby tavených sýrů = Basic principles of processed cheese production : monografie / František Buňka, Leona Buňková, Stanislav Kráčmar
    Souběžný názevBasic principles of processed cheese production
    Obálkový názevFolia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis
    Název na doplňkové titulní stránceFolia Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně
    Další autor Buňková, Leona, 1974- (Autor)
    Kráčmar, Stanislav, 1948- (Autor)
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeBrno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, 2009
    Fyz.popis70 s. : il. ; 25 cm
    ISBN978-80-7375-336-8 (brož.) : 200.00 Kč
    EdiceFolia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis = Folia Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně : edice původních vědeckých prací a monografií, ISSN 1803-2109 ; roč. 2, č. 6, 2009
    Edice/záhl. Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis
    PoznámkyObsahuje bibliografii
    Poznámka o jazykuAnglické resumé
    Předmět.hesla tavené sýry * výrobní technologie
    Forma, žánr monografie
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT637.358 * 62:005.83 * (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 276911Půjčovna literaturydepozitář
    Základní principy výroby tavených sýrů

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.