Počet záznamů: 1  

Technologie přípravy pokrmů 4

  1. Autor Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Autor)
    NázevTechnologie přípravy pokrmů 4. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy / Hana Sedláčková, Ladislav Nodl, Jaroslav Řešátko
    Další autor Nodl, Ladislav, 1929-2008 (Autor)
    Řešátko, Jaroslav (Autor)
    Vydání2., upr. vyd.
    Nakl.údajePraha : Fortuna, 2009
    Fyz.popis93 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-7373-066-6 (brož.) : 127.00 Kč
    Předmět.hesla kuchařství * masitá jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty * učebnice středních škol
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT641/642 * 641.55:637.5 * (083.12) * (075.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL Obsah
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 196613/IVPůjčovna literaturydepozitář
    Technologie přípravy pokrmů 4

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.