Počet záznamů: 1  

Skladování a zpracování ovoce a zeleniny

  1. Autor Goliáš, Jan, 1939- (Autor)
    NázevSkladování a zpracování ovoce a zeleniny : (návody do cvičení) / Jan Goliáš, Anna Němcová
    Další autor Němcová, Anna (Autor)
    Další korp. Mendelova zemědělská a lesnická univerzita. Zahradnická fakulta
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeV Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2009
    Fyz.popis97 s. : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-7375-331-3 (brož.) : 165.00 Kč
    PoznámkyNa obálce nad názvem: Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, Zahradnická fakulta. 230 výt.
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla ovoce * zelenina * skladování zemědělských plodin * zpracování zemědělských produktů
    Forma, žánr učebnice vysokých škol * praktická cvičení
    Konspekt631 - Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT634.1/.8 * 635.1/.8 * 631.563.9 * 631.56 * (075.8) * (076.5)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL Obsah
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 278217Půjčovna literaturydepozitář
    Skladování a zpracování ovoce a zeleniny

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.