Počet záznamů: 1  

Chemie potravin

  1. Autor Velíšek, Jan, 1946- (Autor)
    NázevChemie potravin / Jan Velíšek, Jana Hajšlová
    Další autor Hajšlová, Jana, 1952- (Autor)
    VydáníRozš. a přeprac. 3. vyd.
    Nakl.údajeTábor : OSSIS, 2009
    Fyz.popis2 sv. : il. ; 24 cm
    ISBN978-80-86659-17-6 (soubor : brož.)
    978-80-86659-15-2 (1. díl : brož.)
    978-80-86659-16-9 (2. díl : brož.)
    PoznámkyObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    Obsahuje1. díl. 580 s. -- 2. díl. 623 s.
    Předmět.hesla potravinářská chemie
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt54 - Chemie. Mineralogické vědy * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT663/664:54 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL Obsah - díl 1 Obsah - díl 2
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    OdkazySouborný záznam: použijte odkaz na záznam dílu
    DílyChemie potravin. 1, Chemie potravin. 2
    Odkazy (2) - Část dílové monografie
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Chemie potravin
    Chemie potravin

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.